.

Audi A3 Cabrio – лукс, пространство и вятър

Новият окрит модел на германците носи в себе си гените на лимузина, а не на хечбека А3
преди 7 години

Има един специален детайл в новото A3 Cabrio, който е най-важен. По външния кант на вратите, предното стъкло и капака на сгъваемия гюрук ще забележите хромирана лайстна, която придава особено изискан вид на комфортния кабриолет. 

Новото компактно кабрио на Audi е построено върху шасито на A3-лимузина. И двете модификации ще се произвеждат във фабриката на марката в унгарския град Гьор. Тази платформа е различна от тази на хечбек-модификацията, с което A3 Cabrio отговаря на най-важния въпрос – не, не е по-луксозна версия на Golf Cabrio.

Всичко за новия Audi A3 Sedan


На дължина новата модификация е по-дълга с 18 см от предшественика си. Багажникът е с капацитет от 287 литра, а покривът продължава да е брезентов – това носи предимства при масата на автомобила, както и при пространството на втория ред. A3 Cabrio е по-лек с 50 килограма от предшественика си и тежи отличните 1365 кг.

Oще една открита модификация на VW - Beetle Cabrio! 


Голямо предимство на гюрука му е изцяло новата конструкция с повдигащи елементи от магнезиева сплав. Той може да се затваря и отваря в движение до скорости от 50 км/ч, като процесът отнема едва 18 секунди. Срещу доплащане може да се поръча гюрук с подобрена шумоизолация, който освен това е в кафяв или сив цвят, вместо стандартния черен.
Като мотори и интериор A3 Cabrio не се различава от своите моделни събратя. Моделът беше показан официално на стартиралото днес автомобилно изложение във Франкфурт, Германия.

Поръчки ще бъдат приемани от следващия месец при цени от 31 700 евро, или с 6000 евро повече от сравнимата модификация на лимузината.

Етикети:@