.

Три европейски дебюта за Infiniti на изложението в Женева

Спортното купе Q60, кросоувърът QX30 и обновеният спортен седан Q50
преди 4 години
Снимка: Infiniti

На автомобилното изложение в Женева Infiniti представи за първи път своята разширена продуктова линия за Европа. Изцяло новият Q60 Sport coupe в червен цвят обещава мощно задвижване от изцяло новия V6 двигател, а многофункционалният премиум актив кросоувър QX30 е с повдигната стойка и асиметричен дизайн на купето. Към тях ще се присъедини обновеният спортен седан Q50, който предлага подобрения в динамиката.

Q60 разполага с характерните за Infiniti елегатност и мощ. 3-литровият V6 двигател се предлага с 400 или 300 к.с. и е с едно от най-добрите съотношения мощност/ефективност в класа си. Автомобилът е с второто поколение директно адаптивно кормилно управление (Direct Adaptive Steering) на Infiniti. А новото Dynamic Digital Suspension окачване дава на спортното купе оптимален микс от комфорт на возене и водещи за класа управляемост и пъргавина. Моделът ще бъде в продажба през втората половина на 2016 г..

Новият кросоувър QX30 също ще бъде представен на избраните пазари след средата на 2016-а.

В галерията можете да видите снимки и на обновения спортен седан Q50, който също използва мощния 3-литров V6 двигател с битурбо компресор, както и второто поколение директно адаптивно кормилно управление (Direct Adaptive Steering) на Infiniti и Dynamic Digital Suspension окачване.

 

Новото Infiniti Q60 – изящен лукс с 400 конски силиСнимки и видео
Етикети:Infiniti