.

Opel представи новите Insignia и Crossland X

(ВИДЕО)
преди 4 години
Снимка: Opel

На 87-ото международно изложение в Женева (7-19 март 2017) автомобилният производител представи второто поколение на модела Insignia – новите Grand Sport и Sports Tourer.

Флагманът се отличава с авангардните матрични предни светлини Оpel IntelliLux LED и модерните електронни системи за подпомагане на водача – от активната система за поддържане на лентата на движение до страхотния head up дисплей. Активната система на предния капак, допринасяща за повишаване на защитата на пешеходците придава завършен вид на повишеното равнище на безопасност.

Благодарение на личния асистент (Personal Assistant, част от системата Opel OnStar), пътуващите в Insignia могат да правят хотелски резервации, както и да търсят подходящи места за паркиране.

Новият флагман на марката е и първият модел на Opel, който се предлага с осемстепенна автоматична трансмисия, 360° панорамна камера и интелигентна система за двойно предаване с функция „torque vectoring” за насочване на въртящия момент. В съчетание с високоефективните нови турбодвигатели, намаляването на теглото с до 200 килограма в зависимост от варианта и снижаването на позицията на седалките, новите Insignia Grand Sport и Sports Tourer осигуряват на водача директно и много по-активно от когато и да било усещане зад волана.

Програмата Opel Exclusive

Тя дава възможност на клиентите да придадат индивидуален облик на своята Insignia според личния си вкус и стил – неограничена палитра от цветове, три вида лаково покритие, кожени тапицерии, различни модели колела и декоративни елементи в дизайна.

С цени, започващи от 26 000 евро (препоръчана от производителя цена с включен ДДС за пазара в Германия), второто поколение на Opel Insignia предлага изключително съчетание от качество и цена.