.

Мобилен шоурум се появи до Паметника на съветската армия

Запишете се за тестово шофиране на Audi Q7 e-tron до края на юли
преди 2 години
Снимка: Audi

До Паметника на съветската армия в София Audi изгради мобилен шоурум на първия за марката SUV с алтернативно задвижване. Новият Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro ускорява за 6,0 секунди от 0 до 100 км/ч и изразходва само 1,8 литра дизелово гориво на 100 километра. Заедно дизеловият и електрическият двигатели постигат мощност от 275 кВт (373 к.с.) и максимален въртящ момент 700 Нм.

В напълно електрически режим на движение кросоувърът може да измине 56 километра, но благодарение на 75-литровия резервоар цялостният автономен пробег на модела възлиза на над 1400 километра. Водачът може да избира между четири режима. При “EV” приоритет има движението на електричество, докато в режим “hybrid” решението за вида на тягата е делегирано на електронното управление. В режим “battery charge” автомобилът зарежда акумулаторите, а при “battery hold” електрическият заряд в тях се съхранява с цел използването му на по-късен етап.

Можете да се запишете за тестово шофиране на първия plug-in хибрид с quattro до края на юли на телефон *AUDI или на сайта на марката audi.bg

Етикети:Audi Audi Q7 E-Tron