.

MINI Cowley каравана – свободата, брат!

Дизайнерското решение за двама е идеален аксесоар за вашето MINI. Ако нямате MINI, пак става, но ще се потискате от мисълта, че избрахте колата си по литрите в багажника
преди 5 години

Караванта Cowley e прототип на възможния наш друг живот. В който свободата определя битието, а не обратното. В който взимаме багажа и го събираме както се събере, а не събираме багажа, за да се събере. В който спокойствието идва от увереността, че винаги ще има приключения, а не че приключенията са краят на света.

Cowley е лакирана в типичните за MINI цветове, откроява се на пътя като истински магнит за погледите и открива напълно нови перспективи за къмпинг-почивка. Силуетът на капковидната каравана напомня на плавните линии на тапицериите на вратите на MINI, а плъзгащите се прозорци на двете врати са препратка към класическото Mini, при което те бяха серийни до 1969 година. Караваната с впечатляващ дизайн е по-широка от MINI Clubman със само 12 см. и тежи по-малко от 300 кг.
На борда ще откриете всичко, от каквото имате нужда. Две удобни спални места под отварящия се високо заден капак на караваната; двоен газов котлон, воден резервоар с помпа и мивка, соларен модул за зареждане на акумулатора на караваната и 230-волтов контакт за захранване на хладилника, както и TV/DVD и HiFi музикална система. Остава само да стискаме палци, че ще я построят в серийно производство.