.

Божана Кацарова стана лице на INFINITI България

Марката представи първия у нас сайт за продажба на нови автомобили
преди 4 години
Снимка: Infiniti

INFINITI България представи първата за страната ни платформа за онлайн продажба на нови автомобили. Домейнът на сайта е регистриран на кирилица – вижИНФИНИТИ.бг. В него клиентът има възможност да извърви целия път от шоурума до покупката без дори да се налага да става от канапето. За тези, които не са готови да направят онлайн покупка на автомобил, компанията дава възможност да направят тест драйв на посочен от тях адрес или да се свържат с INFINITI консултант.

Освен всичко друго клиентът ще може сам да предложи стария си автомобил за изкупуване на пазарна цена, а ако има колебания, ще може да направи справка в сайт за употребявани автомобили. Компанията се е погрижила клиентите да имат възможност да получат и предварително онлайн одобрение за лизинг. И още по-важно: сами да определят лизинговата си вноска, срока на лизинга и остатъчната стойност. Всеки купувач ще може да провери дали неговата конфигурация е налична в реално време, защото сайтът е свързан с платформата за стокови наличности на производителя. Ще могат да се разгледат и подобни конфигурации за налични автомобили, максимално доближаващи се финалния избор.

INFINITI България обяви и партньорството си с Божана Кацарова, която е поредният посланик на марката. Победителката от Master Chef до скоро е живяла в Амстердам, където е била бранд мениджър в областта на киното. В момента живее в България и промотира по-висока кулинарна култура чрез специални събития и мечтае за Michelin звезди. Обожава скандинавската кухня, френските десерти и европейските фюжън ястия.

“Запален фен на INFINITI съм от първия момент, в който имах досег до автомобила. За последния месец и половина имам навъртени 12 000 километра и смело мога да кажа, че всеки един километър с моя Q30 е изживяване. Безкрайно съм щастлива от факта, че имам възможност да работя с компания като INFINITI, защото тя е, така да се каже, гурме формата на един автомобил” – сподели Божана.

Другата новина около марката е откриването на два нови оторизирани сервизни центъра – в Русе и Бургас.