.

Ако имате по-старичко Peugeot

Франс Ауто стартира сервизна програма PEUGEOT 8+ за автомобили на осем и повече години
преди 4 години
Снимка: София Франс Ауто

Всички собственици на автомобили Peugeot на осем и повече години вече могат да се възползват от новата сервизна програма PEUGEOT 8+. Тя предлага изгодна поддръжка, части и ремонти за автомобили Peugeot на възраст на 8 и повече години, като не е задължително те да са закупени от София Франс Ауто.

Сервизна програма PEUGEOT 8+ включва:
- резервни части Eurorepar с до 50% по-ниски цени от оригиналните и гарантирано от Peugeot качество
- изгодна цена на сервизния труд
- отстъпка от цената на оригиналните части

По случай стартирането на програмата, до края на август клиентите имат възможност да сменят маслото на лекия си автомобил, независимо от обема на картера само за 39,90 лева с ДДС, като цената включва маслото и труда по смяната му.

Предложението е валидно за всички автомобили Peugeot на 8 и повече години, независимо от двигателя им, с изключение на Peugeot Boxer. Специалните цени за програмата 8+ не се комбинират с други отстъпки и промоции, ползвани от клиентите.

Програмата PEUGEOT 8+ позволява на клиента да избира между оригинални резервни части и резервни части Eurorepar. Независимо кой вид части ще избере клиентът, София Франс Ауто дава до 2 години гаранция за ремонта и вложените части.

На този адрес можете да научите цените на различни ремонти във всички градове на страната, където Peugeot има оторизирани сервизи.

Наша проверка установи, че смяна на предни спирачни накладки на Peugeot 308 (1,6 бензин) струва 138 лева с ДДС при оригинални части и 68 лева с алтернативни.

Смяна на въздушен филтър на Peugeot 508 (дизел 2,0) струва 31 лв. (27 с алтернативни части).

А смяната на предни спирачни дискове за Peugeot 406 (1,6 бензин) е 143 лева при използването на алтернативни части.