.

DACIA отбеляза 3,5 милиона продадени автомобила

Sandero Stepway се оказа 3,5-милионата Dacia, закупена от клиентка в Лондон
преди 4 години
Sandero Stepway
Снимка: Dacia

Джоди Панов, майка на две деца, стана собственик на 3,5-милионата Dacia, продадена след възраждането на марката през 2004 г. Моделът Sandero Stepway е първият нов автомобил, който Джоди някога е купувала. Събитието се състоя в представителството на Dacia в Мил Лейн, предградие на Лондон. Ключовете за колата й бяха връчени от Денис Ле Вот, Старши вицепрезидент Продажби и Маркетинг за Европа.

По време на пътуване до Турция родителите на Джоди виждат много Dacia автомобили по пътищата и предлагат на дъщеря си да разбере повече, защото те „изглеждаха като да са добри коли“. Дизайнът на Sandero Stepway е това, което грабва Джоди, когато тя посещава представителството Mill Lane Dacia, за да проучи вариантите.

За малко повече от 10 години Dacia продаде над 3,5 млн. автомобила в Европа и Средиземноморския басейн. Две години след пълното обновяване на своята гама марката продължава да се развива. През първата половина на 2015 продажбите на Dacia се увеличиха с 10,1%, достигайки 290 024 автомобила.

От 44 държави, в които се продават автомобили Dacia, 19 достигат рекордни нива на продажбите през първите шест месеца на 2015 г.

Sandero Stepway
Снимка: Dacia

 

Етикети:Dacia